Uw Betrouwbare Partner

Aannemersbedrijf ProMakers

Welkom bij ProMakers, uw vertrouwde naam in particuliere aannemerij. Wij begrijpen dat uw woning een waardevolle investering is en dat uw renovatie- en bouwprojecten nauwkeurige zorg vereisen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts staan wij klaar om uw visie te verwezenlijken.

Waarom Kiezen voor ProMakers?

 1. Vakmanschap: Ons ervaren team van professionals is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig vakmanschap. Uw project is in bekwame handen.
 2. Persoonlijke Aandacht: Wij luisteren naar uw behoeften en visie. Uw wensen vormen de kern van ons werk, en we zetten ons in om ze te realiseren.
 3. Efficiëntie: Uw tijd is kostbaar. Wij streven naar efficiëntie in elk aspect van ons werk, van planning tot uitvoering.
 4. Transparantie: Bij ProMakers geloven we in open communicatie. U wordt betrokken bij elke fase van het project en kunt rekenen op volledige transparantie.
 5. Duurzaamheid: Wij streven naar duurzaamheid in elk project. Van materialenkeuze tot energie-efficiëntie, we dragen ons steentje bij aan een groenere toekomst.
 6. Flexibiliteit: Of het nu gaat om kleine renovaties of grootschalige projecten, we passen ons aan aan uw behoeften en budget.

Onze Diensten voor Particulieren onder andere

 

 • Woningrenovatie
 • Uitbouw en aanbouw
 • Dakkapellen en kozijnen
 • Schilder- en stucwerk
 • Keuken- en badkamerontwerp en installatie
 • Duurzaamheidsoplossingen

 

Klaar om Uw Dromen te Verwezenlijken?

Bij ProMakers zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen helpen hun droomwoningen te creëren. Wij zijn uw partner in elke stap van het proces, van concept tot voltooiing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw visie tot leven brengen!

Een greep uit onze projecten
Apartement Amsterdam

Ontdek de meesterlijke renovatie van dit Amsterdamse appartement door ProMakers. Een perfecte balans tussen oude charme en moderne luxe. Trappenhal, zolder, woonkamer, keuken en badkamer, elk detail is zorgvuldig getransformeerd.

Poolhouse Project

Een Poolhouse als geen ander. Luxe en comfort ontmoeten vakmanschap in onze stijlvolle creatie. Jouw eigen stukje paradijs in de achtertuin. Ontdek meer