Uw partner in de bouw

Bij ProMakers in Haarlem begrijpen we dat bouw- en renovatieprojecten veelzijdig kunnen zijn. Naast onze kernspecialiteiten bieden we een breed scala aan andere diensten om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Met onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Pagina index

Duurzaam

Ervaar duurzaam bouwen met ProMakers in Haarlem. Onze moderne aanpak en passie voor milieu bewuste constructies zorgen voor energie-efficiënte projecten met blijvende waarde. Transformeer uw visie in een duurzame realiteit. Neem contact op voor een groenere en betere toekomst.

Uitbouw

Meer ruimte nodig? Promakers maakt het mogelijk. Laat ons jouw droomuitbouw realiseren. Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd.

Keuken

Een keuken op maat? Promakers maakt het voor je waar. Laat ons jouw droomkeuken realiseren.

Ons uitgebreide dienstenpakket onder andere

 • Vloerbedekking: Of u nu kiest voor parket, laminaat, tegels of een andere vloerbedekking, ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en duurzame installatie.
 • Elektriciteit en Verlichting: Onze experts kunnen elektrische bekabeling, stopcontacten, verlichting en andere elektrische componenten installeren om uw ruimte perfect te verlichten.
 • Loodgieterswerk: Van sanitair tot verwarmingssystemen, we bieden professioneel loodgieterswerk voor zowel residentiële als commerciële projecten.
 • Interieurontwerp: Ons team van ontwerpers werkt samen met u om uw interieurvisie tot leven te brengen, inclusief kleurkeuzes, lay-outs en decoratieve elementen.
 • Tuin- en Landschapsarchitectuur: Creëer een buitenruimte die uw levensstijl weerspiegelt. Onze experts kunnen helpen bij het ontwerp en de aanleg van uw ideale tuin of landschap.
 • Dakbedekking: Van reparaties tot volledige dakbedekking, we zorgen ervoor dat uw dak in topconditie is, wat zorgt voor bescherming en esthetiek.
 • Kelder- en zolderverbouwing: Maximaliseer uw woonruimte door uw kelder of zolder om te bouwen tot een bruikbare en comfortabele ruimte.
 • Gevelbekleding: Wij kunnen uw gevel transformeren met diverse bekledingsmaterialen en stijlen, waardoor de uitstraling van uw pand verbetert.

Waarom Kiezen voor ProMakers?

Met onze brede reeks diensten en ons deskundige team bieden wij een allesomvattende aanpak voor al uw bouwbehoeften. Hier zijn enkele redenen waarom wij uw ideale partner zijn:

 • Ervaring en Expertise: Ons team heeft uitgebreide ervaring en expertise in verschillende bouwdisciplines.
 • Maatwerk: Wij passen onze diensten aan uw specifieke wensen en behoeften aan, of het nu gaat om een klein project of een grootschalige renovatie.
 • Kwaliteit: Wij streven altijd naar hoogwaardige resultaten, ongeacht de omvang van het project.
 • Transparantie: We communiceren open en eerlijk met onze klanten, zodat u op de hoogte blijft van elk aspect van het project.
 • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We doen er alles aan om uw visie te realiseren.

Contacteer Ons

Als veelzijdig aannemersbedrijf in Haarlem staan we klaar om uw bouwdromen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe ProMakers u kan helpen bij uw volgende bouwavontuur.

Contact opnemen

Wat wij ook bieden