Ons verhaal

Promakers Bouw en Renovatie B.V.

Het begon allemaal in 2016, toen twee ambitieuze ondernemers met een gedeelde passie voor bouwen en renoveren, Kamil Zymbala en Gregor Wójcik, de handen ineen sloegen om een revolutionair bouwbedrijf op te richten. Met hun rijke ervaring, gedrevenheid en enthousiasme was het idee van ProMakers geboren.

Kamil en Gregor, afkomstig uit verschillende achtergronden, brachten een schat aan internationale expertise met zich mee. Hun culturele achtergronden, en professionele vaardigheden, creëerden een uniek dynamiek die de basis vormde voor ProMakers B.V.

In het schilderachtige Haarlem, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en architecturale pracht, vonden ze de perfecte locatie om hun bedrijf te vestigen. Hier zouden ze niet alleen hun passie voor bouwen en renoveren kunnen uitoefenen, maar ook hun liefde voor de lokale gemeenschap en het streven om bij te dragen aan de schoonheid van de stad.

Vervolg

Wat ProMakers B.V. echt onderscheidt

Maar wat ProMakers B.V. echt onderscheidt, is hun toewijding aan klanttevredenheid en het streven naar perfectie. Kamil en Gregor begrijpen dat een huis niet alleen uit stenen en cement bestaat, maar dat het de plek is waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden. Daarom gaan ze altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat elk project, groot of klein, een ware meesterwerk wordt.

Vandaag de dag is ProMakers Bouw en Renovatie B.V. een gevestigde naam in Haarlem en daarbuiten. Het bedrijf blijft groeien en evolueren, gedreven door hun passie voor excellentie en de voldoening van het transformeren van huizen in prachtige leefomgevingen. Met elke voltooide opdracht bouwt ProMakers verder aan zijn reputatie als de toonaangevende specialist in bouw- en renovatiediensten.

Bij ProMakers B.V. staan we altijd klaar om uw dromen waar te maken en uw visie tot leven te brengen. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal en samen met ons te bouwen aan een betere toekomst voor uw woning. Ontdek vandaag nog de magie van ProMakers en ervaar de transformatie van uw huis in iets buitengewoons.

Het verhaal van promakers

Ontdek het verhaal van ProMakers, waar passie en vakmanschap convergeren in unieke verhalen van transformatie en creatie.

Elk project is een nieuw hoofdstuk in onze reis naar meesterschap.

Bent u nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of welke oplossingen het beste aansluiten bij uw project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Onze diensten

Een betrouwbare aannemer voor al uw projecten

Duurzaam

Ervaar duurzaam bouwen met ProMakers in Haarlem. Onze moderne aanpak en passie voor milieu bewuste constructies zorgen voor energie-efficiënte projecten met blijvende waarde. Transformeer uw visie in een duurzame realiteit. Neem contact op voor een groenere en betere toekomst.

Meer informatie

Renovatie

Promakers: Jouw renovatie-expert voor perfecte transformaties op maat. Ervaar vakmanschap en kwaliteit.

Meer informatie

Uitbouw

Meer ruimte nodig? Promakers maakt het mogelijk. Laat ons jouw droomuitbouw realiseren. Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd.

Meer informatie

Aanbouw

Promakers: jouw ideale aanbouw voor jouw huis op maat, ruimtevergroting in stijl!

Meer informatie

Dakkapel

Breng licht en ruimte in uw huis met een dakkapel van Promakers. Geheel op maat ontworpen en gebouwd.

Meer informatie

Kozijnen & deuren

Promakers: jouw specialist in raamkozijnen en deuren, vakmanschap op maat voor een stijlvolle transformatie!

Meer informatie

Schilder

Geef uw huis de perfecte uitstraling met de schilders van Promakers. Vakkundig schilderwerk, voor een onvergetelijk resultaat.

Meer informatie

Stucadoor

Promakers: Meesters in stucwerk. Geef uw interieur een prachtige afwerking met onze vakkundige stucadoors. Vakwerk gegarandeerd.

Meer informatie

Keuken

Een keuken op maat? Promakers maakt het voor je waar. Laat ons jouw droomkeuken realiseren.

Meer informatie

Badkamer

Een badkamer op maat? Promakers maakt het voor je waar. Laat je badkamerdroom werkelijkheid worden met onze badkamerexperts.

Meer informatie

Sloopwerkzaamheden

Promakers zorgt voor een vlotte en vakkundige sloop. Met onze experts zorgen wij voor ruimte voor jouw nieuwe projecten.

Meer informatie

Overige

Van ontwerp tot oplevering, bij Promakers ben je op het juiste adres voor al jouw bouwwerkzaamheden. Jouw droomproject begint bij ons.

Meer informatie