Een Meesterwerk van Renovatie: Amsterdam Appartement Getransformeerd door ProMakers

In het hart van Amsterdam heeft ProMakers een verbluffende renovatie voltooid die getuigt van ons vakmanschap en streven naar perfectie. Dit appartement, doordrongen van oude charme, heeft een totale makeover ondergaan, waarbij zowel de trappenhal, zolder, woonkamer, keuken als badkamer zijn getransformeerd.

bekijk video

Trappenhal en zolder

De trappenhal en zolder ademen nu een tijdloze luxe met witte tinten die ruimte en licht omarmen. Het stijlvolle visgraat parket legt de basis voor een klassieke uitstraling, aangevuld met hoogglans schilderwerk elementen die een vleugje moderniteit toevoegen. Het geplaatste dakraam verhoogt het natuurlijke licht, waardoor deze ruimtes een frisse en uitnodigende sfeer hebben.

Schilder

Geef uw huis de perfecte uitstraling met de schilders van Promakers. Vakkundig schilderwerk, voor een onvergetelijk resultaat.

Keuken

Een keuken op maat? Promakers maakt het voor je waar. Laat ons jouw droomkeuken realiseren.

Badkamer

Een badkamer op maat? Promakers maakt het voor je waar. Laat je badkamerdroom werkelijkheid worden met onze badkamerexperts.

Woonkamer

De woonkamer straalt warmte uit, waar klassiek en modern naadloos samenkomen. Een harmonieus decor dat aansluit bij de levensstijl van de eigenaar.

Keuken renovatie

De keuken, een moderne parel, combineert functionaliteit met stijl. Matzwarte, stijlvolle deuren verbergen een scala aan gemakken, terwijl hetzelfde kwaliteitsparket de harmonie tussen ruimtes weerspiegelt.

Een stijlvolle slim ontworpen badkamer

De badkamer, slim ontworpen voor efficiëntie, heeft een strakke uitstraling en een comfortabel ligbad dat ontspanning belooft.

Met liefde voor detail

ProMakers heeft met liefde voor detail de oude stijl behouden terwijl het geheel is vernieuwd. Dit appartement biedt nu veel ruimte en een harmonieus samenspel van klassiek en modern, een weerspiegeling van ProMakers' toewijding aan meesterlijke renovaties.

Veelgestelde vragen over woningrenovatie

Ontdek hoe woningrenovatie het transformeren en moderniseren van een bestaande woning omvat. Het verbetert niet alleen de levensstijl, maar ook de waarde van uw woning.

Leer over onze uitgebreide diensten, waaronder interieur- en exterieurrenovaties, keuken- en badkamerrenovaties, sloopwerkzaamheden en meer.

Ontdek de tijdslijnen voor verschillende soorten renovatieprojecten en hoe ProMakers efficiënt werkt om uw verwachtingen te overtreffen.

Lees tips over het opstellen en beheren van een renovatiebudget en hoe ProMakers u kan helpen om binnen uw financiële mogelijkheden te blijven.

Leer hoe ProMakers uw unieke behoeften en visie voor uw woning begrijpt en een aangepast renovatieplan ontwikkelt dat aan uw wensen voldoet.

Ontdek welke vergunningen en toestemmingen mogelijk vereist zijn voor uw renovatieproject en hoe ProMakers u kan begeleiden door het regelgevingsproces.

Leer over de nieuwste trends in materialen en ontwerpen voor moderne woningrenovaties en hoe ProMakers deze in uw project kan integreren.

Ontdek hoe ProMakers milieubewuste keuzes maakt in materialen, recycling en energie-efficiënte oplossingen om duurzaamheid te waarborgen.

Leer hoe ProMakers trots is op de kwaliteit van haar werk en garanties biedt op vakmanschap, materialen en tevredenheid van de klant.

Ontdek hoe eenvoudig het is om een offerte aan te vragen bij ProMakers en hoe wij u door het proces begeleiden om uw renovatieplannen tot leven te brengen.