Diensten

Er bestaat geen klus die wij niet aan kunnen.

Totale Renovatie

Bij het renoveren van een bestaande woning of een bedrijfspand komt veel bij kijken.  Bespaar uzelf heel wat zorgen en kies voor één partner die u in het gehele proces kan ontzorgen. Val slopen tot het totale renovatie in één gedetailleerde offerte.

Slopen

Samen met onze partners maken we van slopen geen lastig karwei. We regelen alles van a tot z zodat u als klant zich bezig kan houden de nieuwe inrichting van de ruimtes.

Nieuwe keuken en badkamer

Betaalbare keuken of een design badkamer? Bij ons bent u op het juiste adres.  

Uitbouw

Steeds meer mensen overwegen om hun woning uit te bouwen om meer woonruimte te creëren. Dit is een goede keuze wanneer je niet wil verhuizen en je huis is ook gelijk meer geld waard.

Aanbouw

Of uw een tussenwoning, een hoekwoning of een vrijstaande huis heeft,de uitbouw is de ideale oplossing om uw huis te vergroten.  Wat precies mogelijk is, vertellen we u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Dakkapel

De dakkapel is de meest bekende dakopbouw waar veel huiseigenaren voor kiezen omdat het voor me stahoogte en meer loopoppervlakte zorgt.

Overige werkzaamheden

Van gevelrenovatie tot het leggen van uw nieuwe vloer. Van metselwerk tot kleine interieur aanpassingen. Er is geen klus te groot of te klein.

Nieuwe kozijnen en deuren

Promaker is de specialist in het produceren en plaatsen van uw nieuwe kozijnen.  Geheel op maat en met keuze uit kunststof en hout.

Schilderen en stucen

Een ervaren schilder kan de klus snel en professioneel klaren, of het om binnen of buiten werkzaamheden gaat. Hetzelfde geldt voor het stucen van uw muren en plafonds, vooral als u zeker wil zijn van een mooi resultaat.

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteitsgarantie

Onze klanten kunnen erop rekenen dat de medewerkers van Promakers kwaliteit leveren.

Ervaren en betrouwbaar

Vakmanschap, deskundigheid en jarenlange ervaring in de bouw dit is waar Promakers voor staat.

Aan elk detail wordt gedacht

Wij zijn creatief en gedreven en daarom denken we aan elk detail.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Vertel ons over uw project.